lovemakesyoublind

2012-05-21
13:23:44

Draw something!
Hello! Har inte skirivt på 5 dagar nu och det är för att det har varit lång helg och jag oftast inte brukar skriva när jag är hemma - ville bara säga förlåt...
Har inte gjort så mycket under "lovet", hjälpte till med att klippa häcken med mamma och sen att såga plankor med pappa, behövde inte precis såga då utan bara hålla ner plankan eftersom maskinen va så stark. Gick inte så super bra eftersom min vikt tydligen inte räckte för att plankan skulle ligga still.. Blev helt speechless eftersom jag inte tycker att jag är så lätt... Aja, gick bra iallafall. Fick även köra runt lite med min lilla bil :)

Har även pratat mycket med William, vi har bråkat lite men allting är bättre nu! Har också pratat med mamma om själva Kanada resan, nu ska vi tydligen till Kanada, men mamma behöver bara prata med Sandra om hon verkligen vill följa med oss eller inte. Hon bor ju inte med oss längre utan hon bor hos vår morbror.. Ganska tråkigt eftersom jag saknar henne - träffar inte henne så ofta, men ändå ganska lungt utan henne eftersom det inte är så mycket skrik och bråk hemma nu. Men ska få träffa henne idag :) Vi ska ta vår andra spruta mot livmoderhals cancer och jag hoppas att hon har med sig min pincett! Måste verkligen fixa mina ögonbryn snart eftersom dom börjar växa ihop..


Det har inte hänt så mycket mer än det. Jobbade igår med Viktor (min morbror), Jenny (hans sambo) och min morfar. Jag och Jenny hade ganska roligt - som vanligt höhö, men hon pratade även om allt som händer hemma. Alltså Soc ska kalla hela familjen till ett möte där vi ska prata om min lillasyster och hur vi ska göra. Hon tycker att alla bara pratar om Sandra och försöker hjälpa henne, men hur mår jag egentligen? Alltså jag har inga problem med att dom försöker hjälpa min lillasyster eftersom jag älskar henne och jag vill att hon ska ha det bra, men ja som Jenny sa "det är ju du som hamnar mitt i allt skit". Har inte precis tänkt på det så mycket utan det är människorna runt om mig som har märkt att jag mår dåligt. Men allt blir nog bättre snart! hoppas jag ...


Har du testat Draw something på telefonen?? Så otroligt kul! Spelet kom ut för ett tag sen men jag laddade ner det under "lovet". Jag har skrattat såååå mycket, alltså vissa ritar så konstigt - jag också. T.ex. som igår, en kille skulle rita en bild till ordet "Wedding" (jag skulle få gissa) och han ritade ett berg med några konstiga fåglar flygandes och så försökte han skriva något... OK?? tänkte jag, vad fan är det där?? Men vissa personer ritar otroligt nice! Vet att det finns till datorer och iPads and so on också men tror inte att dom kan spela mot personer som spelar på telefoner.. eller?

Just nu sitter jag på historian och försöker leta information och bra & dåliga källor om Ungernrevolten för att få ett så högt betyg som möjligt i historia! Måste även skriva klart min andra historia uppsats om atombomberna över Japan och sen en biologi rapport och ett referat + argumenterande text till samhälle och svenska... Ganska mycket att göra imorgon, måste plugga till matte nationella! Ibland känns det som att jag ska faila hela ettan men när jag pratar med lärarna så låter det som att jag har ganska bra betyg.
Slutar efter historian och då ska jag till morfar och vänta på att klockan ska bli 15.00 och sen gå sakta till vårdcentralen. Tror inte det blir något inlägg imorgon eftersom jag bara har matte nationella och sen kanske jag ska göra något med Kajsa - om hon vill, och så ska jag göra mina halv klara uppsatser.

2012-05-15
14:33:02

I want winter!
YES! Har inte bloggat på ett tag nu eftersom jag har varit på akuten och tagit några prover, fick några nya mediciner jag måste ta morgon och kväll och under dagen... Är jättedålig på att komma ihåg det eftersom jag har massor med annat att tänka på just nu. Har även haft många prov att plugga till men ja, det var ganska onödigt eftersom jag skulle till akuten då vi hade två prov.

Mår även jävligt dåligt, kan säga att jag är deprimerad! Mamma kom till mig i fredags när hon kom hem och sa "Vi ska sälja huset eftersom jag är trött på att bo med pappa och Sandra (min lilla syster) och vi kommer inte att åka till Kanada". Efter hon hade sagt det så stog allting stilla och jag typ fattade inte vad hon hade sagt till mig så jag gick upp på rummet och pratade med William om det, han sa att det var jag som inte ville åka dit på sommaren och det var därför jag berättade det till honom. Sen så började jag och hans mamma SMSa och prata på facebook om att han var ledsen och hängig, att han var sårad för att vi inte skulle åka dit längre. Jag var och är fortfarande det eftersom mamma och pappa lovade att vi skulle åka till Kanada den här sommaren, vi hade även kollat runt efter olika flygbiljetter och hyrbilar man kunde hyra för ett bra pris där. Jag verkligen öppnade upp mig för henne, jag beskrev alla mina känslor och hur ledsen jag verkligen var och hur jag inte kunde sluta gråta - ville verkligen åka till Kanada och spendera sommaren med killen jag älskar mest!
I lördags så pratade vi mer om det och jag var fortfarande ledsen. Man kan säga att jag och William började bråka/gräla och det gjorde att jag mådde ännu sämre än vad jag hade gjort innan. När det blev som värst och tårarna verkligen rann skrev han: "We're not done. We're having a family and dying holding hands". Han är verkligen den gulligaste killen som finns! Älskar honom så otroligt mycket!!

Är fortfarande ledsen över vad mamma sa, men William ska försöka spara pengar så att han kan komma i vinter :) Jag ska också spara ifall han inte har tillräckligt och för att vi ska kunna göra saker när han är här! :D

Just nu sitter halva klassen och tittar på A very Harold & Kumar Christmas, helt okej film :) måste dock se den med William haha. Blir nog inget mer inlägg idag eftersom jag slutar snart, men blir nog ett kort imorgon.

2012-05-10
13:52:57

Energy drinks
Slutade för snart en timma sen, är fortfarande i skolan och väntar på Maja! Vi ska till Ica och köpa dricka :) Kom på en sak som händer mig väääldigt ofta (för ofta) och hittade en passande bild till den haha

Jag har även hunnit fixa några nya saker på bloggen (om det fortfarande ser ut som förut - uppdatera).

Ska snart gå hem och prata med William och spela något eller göra läxor, har inte bestämt mig ännu så får se hur det blir. Det kommer inte bli något inlägg när jag kommer hem eftersom jag hatar att blogga när jag är hemma.. Vet inte varför, det bara är så . Men skriver nog något tråkigt imorgon :)


2012-05-10
10:20:41

Design
Dags att fortsätta med designen igen, har fortfarande inte bestämt mig ifall jag ska börja om helt från början eller bara fortsätta och ändra. Vill ju ha några saker kvar på min nuvarande design och jag är för trött för att kolla upp alla koder och bla bla bla...
Skulle även vilja ha hjälp med att hitta olika bra sidor och program där man kan fixa bilder :) (har inte mac!)

Va ju hos vårdcentralen för två dagar sen, pratade med en grymt nice läkare som både var rolig och seriös, vi pratade mest i början eftersom han kände igen mig (har varit hos honom tidigare) och sen så fick jag berätta varför jag var där igen. Han sa att jag har problem med gallblåsan - han tror inte att jag har fått gallstenar eller att den är infalmerad men något är fel så jag får äta mediciner nu som ska minska "kramperna" i gallblåsan. Måste ta två ganska starka piller - morgon och kväll, sen så ska jag ta några andra (kan ta 9 om dagen) som också ska hjälpa när jag får ont. Är även på en ganska strikt diet, får inte äta vissa saker - bara kokad mat.. Äckligt.. Jag som ville att pappa skulle grilla den här helgen!

Har även pratat mycket med William och hans kompisar, dom är heeelt sjuka.. Men på ett bra sätt :) Dom har kommit på ett smeknamn.. Swedish Fish... Sverige har inte änns en egen fisk?!? Aja, är iallafall super kul att prata med dom :P

Idag kommer det inte hända något, ska nog sova lite när jag kommer hem eller spela Dragon Age - är helt beroende just nu eftersom jag köpte dom nya "banorna". Ska även prata med William <3

2012-05-08
11:53:01

Hands up and touch the sky!
Im in love!! Älskar låten Starship och Whip it meed Nicki Minaj! Skulle bli grymt nice att se henne om en månad men tror inte jag kan gå eftersom jag måste spara till Kanada resan (väääldigt dyrt!). Får ge Maja pengar så att hon kan köpa en tröja åt mig eller nått ifall hon ska gå! :)

Har haft idrotts prov och just nu sitter jag på samhällskunskapen och lyssnar på musik och kollar runt på facebook.. vet inte vad jag ska jobba med eftersom jag inte har fått papprena alla andra har fått och vår lärare vägrar ge mig dom.. Aja får väll sitta här och låtsas som att jag arbetar med nått.

Igår så satt jag hos kuratorn i nästan 55 minuter och pratade sen så åkte jag till skärholmen och köpte points till xbox :) pratade även med älsklingen till 21.30 tror jag, eftersom han skulle sova men det sluta med att vi smsa halva natten och jag somnade mitt i allt..
Idag kommer det inte heller att hända så mycket, tror jag, har två lektioner till efter samhälle sen ska jag till vårdcentralen klockan 3 och prata med dom så jag hoppas jag får hjälp idag! Senare blir det väll att prata med William :)

 

 

Kanske skriver ett till kort inlägg under svenskan.


2012-05-07
12:56:29

Hjälp..
Kunde inte skriva nått under helgen och fredagen eftersom jag var hemma och var sjuk! Bru,ar inte blogga hemma heller eftersom jag inte orkar ibland..
Har fått super ont i magen nu när jag äter och jag brukar även få ont i mina skulderblad - ingen aning varför eftersom det inte änns hänger ihop med magen? Ska försöka be mamma att ordna en tid åt mig på vårdcentralen så ska jag sitta där och skrika på dom tills jag får BRA hjälp. Hittills så har dom vägrat göra sitt jobb och de säger att det inte är något fel på mig. Nästan som vissa vuxna säger "Det går över" om allting!

Sitter på historian just nu och ska till kuratorn klockan ett och prata. Tänker även på hur jag ska fortsätta med min design.. Kanske bara ska byta till en "normal" design som man kan välja (som blogg.se har gjort?), kanske blir lättare att fixa alla koder och så och få dom att fungera tillsammans. Annars får jag beställa en! Är fortfarande inte världens bästa på designer så de skulle vara bättre ifall jag bara beställde en eftersom jag inte vet hur man kodar vissa saker. Har även haft engelska nationella idag med en kille i klassen , Ninos, vi skulle prata om TV serier and whatnot. Var helt okej men ändå jobbigt eftersom det blev tyst ibland men sen gick det bra!

Det har inte hänt så mycket under de tre senaste dagarna, har som sagt varit sjuk - förkyld. Har haft feber och varit snorig som fan, har även haft väldigt ont i magen - fortfarande ingen aning om vad som kan vara fel men mamma och pappa tror att det kan vara IBS , tror inte jag efteresom jag får som mest ont medans jag äter och några minuter efter (brukar inte få ont när jag inte äter) och jag får ont i mina skulderblad (vet inte ifall de hänger ihop med min magont men ja..). Jag vågar knappt äta längre eftersom jag är så jävla trött på att ha ont!

Blir att prata med älsklingen när jag kommer hem :) Ingen engelska yay!! Men först blir det att åka till Skärholmen och köpa Microsoft Points till xbox eftersom jag är en sån tönt! :P Nä vill bara ha de nya map-packsen och några andra saker till Dragon Age och andra spel.


Ser du inget på bloggen, uppdatera!
:D

2012-05-03
13:01:33

YOLO
Snabbt och kort inlägg idag.. Har haft nationella i engelska, writing, och jag är fortfarande sjuk. Känner mig sjukt trött idag och har bara lust att gå och lägga mig! Slutar ändå om 4 min så..
Har försökt att fixa min design men det har gått super dåligt efterso jag knappt kan koncentrera mig så jag hoppas det går bättre imorgon om jag stannar hemma från skolan.
Är även ganska stressad över allt arbete vi behöver göra innan sommarlovet, tror inte jag hinner göra klart historia uppsatsen om atombomberna över Japan eftersom jag inte kunde hitta min tankekarta jag skrev för några veckor sen (den var typ jättebra och jag hade hittat massor med fakta) men det är väl bara att börja leta när jag kommer hem, måste även göra biologi rapport om mina och Sibels plantor - hur de växer i växtnäring. Det blir massor med plugg i helgen, som tur är så ska jag inte jobba, men hela familjen ska åka och shoppa! :D

Ska gå hem snart och börja leta efter mina VIKTIGA papper, men då kom jag tänka på YOLO (you only live once)! Kanske bara ska ta det lungt och göra allt i min takt....

2012-05-02
08:53:58

NICKI MINAJ 8 juni!!
Halloj!
Har inte kunnat skriva under långhelgen eftersom jag har varit sjuk (är fortfarande det..) och jag har hjälpt mamma och pappa med utemöblerna och stuff. Har även kört till landet med pappa för att hälsa på faster Sirpa och Anders (her man). Jobbade även förra helgen.

Har pratat med William varje dag och det känns toppen! Hatar när han kommer hem senare än mig när jag har skola.. är så tråkigt att sitta och vänta på att han ska komma hem så att vi kan prata. Längtar verkligen till sommaren! Saknar honom så otroligt mycket!! Han ska även försöka att komma hit på vintern och stanna i en månad :) Tycker fortfarande att det är för lite eftersom jag vill att han ska stanna med mig tills jag kan flytta dit.
Min syster började prata om det när vi var ute igår och hjälpte mamma och pappa med att tvätta av utemöblerna (alltså att jag tänker flytta dit och bo med honom) och då fick jag höra det jag får höra ganska mycket att människor, dom som inte tycker att mitt och Williams förhållande är riktigt eftersom vi bor så lång ifrån varandra. "Det är det dummaste du kan göra! Baraför att ni två har kysst varandra betyder det inte att ni är kära! Du vet inte vad det betyder. Och han är din första kärlek och dom är oftast misstag! Och du tänker inte med hjärnan." Alltså jag trodde föräldrar skulle stötta barnen oavsätt vad och jag fattar inte varför dom inte är glada för min skull! Vill dom att jag ska leva ensam eller vadå? Skiter fullständigt i om mamma försöker "skydda" mig, ingen av dom behöver kommentera mitt förhållande. Det är inte som att jag kommenterar mammas och pappas förhållande - fast jag tycker att de verkligen inte fungerar ihop ibland!

Jag tänkte även beställa biljetter till Nicki Minaj's konsert den 8 juni!! :) Ska bara prata med Maja om det först och sen mamma, tänkte även ta med Sandra eftersom hon aldrig har varit på konsert förut.

Måste koncentrera mig på biologin nu!!