lovemakesyoublind

2012-02-25
20:29:08

Jag vill ha sommar nununu
Haaaj, sitter och pratar/spelar med bebisen och hans kompis, inte för att jag pratar så mycket men ja..
Äntligen är det lov!!! Vill att det ska vara sommarlov :| ska till Kanada då :D vill verkligen inte vänta! vill spendera hela sommaren med personen jag älskar mest i hela världen nu! inte om några månader.. kan inte vänta tills jag fyller 19 heller för då ska jag flytta dit ;) (ifall vi fortfarande är tillsammans) :love:
Kanske skriver något inlägg nästa vecka men kommer nog glömma bort det..

Poss haj!

Grattis Maja & Kajsa!

2012-02-23
11:06:17

Lazy <.<
Hello!
Har inte skrivit på minst en vecka nu.. va hemma hela förra veckan eftersom jag mådde så dåligt men nu sitter jag i skolan och har håltimma i två timmar ! ganska tråkigt eftersom Historia är ganska kul :| Missade Biologi provet och matte provet förra veckan och Kemi provet är flyttat till imorn (samma dag som tyska provet.. FML!) blir mycket pluggande när jag kommer hem, om jag orkar ..
Har fortfarande ganska ont på hela höger sida av magen men ska till vårdcentralen under sportlovet och sen till sjukhuset den 5 mars så jag hoppas dom hittar nånting för jag orkar verkligen inte ha ont längre :( plus att jag inte kan missa mer skoldagar

matteläraren satte 10min försening på mig baraför att jag va tvungen att hämta medicin.. BITCH! va glad över att jag kommer på dina lektioner istället. skulle lätt kunna stanna hemma eftersom jag har så jävla ont..

Fick mitt paket i tisdags utav älsklingen! :love:


Fick massa choklad som lilla syster ville ha :o
Ska skicka hans paket den här helgen eller nästa vecka när jag ändå ska till vårdcentralen. Har fortfarande inte hittat "saken" jag vill köpa till honom och hans mamma :(
Hans mamma satt och laddade upp gamla bilder på honom igår och taggade mig på facebook, alltså GUD VAD SÖT!!!!



(finns många fler på facebook :) )
Fick även reda på (i tisdags) att min morbror ligger på sjukhus :( han trodde han fick hjärtattack men så var inte fallet.. han har diabetes! :( han är nog hemma nu så ska nog gå dit efter skolan en liten stund :)

Idag kommer jag nog inte göra så mycket, kanske gå till gymmet en "snabbis" och sen hem och plugga tyska och kemi! fml.. orkar inte med två prov dagen innan lovet! det suger
Men nu ska jag till lunchen med mina knäppisar :)

va långt inlägget blev :O

2012-02-15
08:42:32

Min näsa kommer att ramla av snart..
Godmorgon! Sitter fortfarande i sängen och har inte tänkt att göra nått idag förutom att spendera tid med pappa som också är hemma, sova (eftersom jag inte har fått någon bra sömn på 5 dagar nu), dricka te, kissa var 20-30 minut :blush: och prata med bästisen Kajsa! Vi har haft konstigaste konversationen hittills :P
Va hemma igår också, självklart.. eftersom vi inte hade några lektioner :) men skulle ändå ha stannat hemma som idag eftersom jag mår värre nu efter besöket hos Karolinska i måndags.. tror att dom "råkade" klämma för hårt på min mage för jag har typ kramper hela tiden nu på höger sida och i mitten utav magen.. GÖR SKIT ONT!

Ska nog gå ner och titta på TV nu med pappa :)

2012-02-12
20:54:16

Karolinska
Hello...
Sitter i sängen och kollar på dom gamla avsnitten av 2 and a half men med Oliver och pratar med William och Kajsa :)
Mår verkligen skit!! Pappa tog med mig till Karolinska imorse.. kl 6 :thumbdown: kunde verkligen inte sova i natt, fick minst 3 timmars sömn och vaknade flera miljoner gånger av "huggandet" på höger sida och att min kropp typ kokade. Man kunde ju steka mat på mig..! Va där från 6-12.30 ungefär.. så tråkigt!

Känns som att jag ska dö.. mitt huvud dunkar och jag har fortfarande feber BLAAH

Skrev aldrig nått igår eftersom mitt internet va konstigt.
pratade med William hela kvällen :D:love:

Va ganska skönt at bara höra hans röst efter en heldags shopping tur med syster och mormor :D köpte inte så mycket eftersom jag inte var på världens bästa shopping humör men ja.. de blev några underkläder, smink, nya reebok skor (som är hur sköna som helst), sport BH, väska och alla hjärtans dag present till älsklingen!


Ska skicka paketet till honom snart :) kommer inte hinna fram tills imorn.. :(
Fick även reda på att vi inte har några lektioner imorn!! YAY!! :D så de blir att stanna uppe hela natten och prata med älsklingen (hoppas jag kan, sov inte så mycket..) och imorn blir det att vila hela dagen och ta ett varmt 3 timmars bad!
Ska ut med Oliver nu och sen ska jag lägga mig och titta på de nya avsnitten av 2 and a half men :)
Godnatt!

2012-02-10
12:53:00

Kinky
Haha jag förstår inte hur människor kan få korv med bröd att se så kinky ut :o


Just nu sitter jag på mattelektionen med Maja! :D övertalade henne om att följa med på lektionen efter vi hade ätit :) Förstår inte så mycket om vad läraren pratar om eftersom jag HATAR grafer och jag tycker bara det är irriterande och bla bla bla... och så försöker jag få mitt ben att vakna igen, sitter gansa konstigt så den har somnat ;( vågar inte röra på mig haha eftersom det kittlas.. Sitter även och försöker få älsklingen och en gammal kompis att svara på mina meddelanden men neeej... känner mig ganska ignorerad :(
Sitter ÄVEN och funderar över om jag ska färga håret :)
VILKEN?!

Ska nog försöka att jobba med matten nu så det blir nog ett till inlägg senare när jag kommer hem :) (Slutar 13:10 :O)

2012-02-09
21:55:55

i <3 him
Loggade precis ut från xbox, har haft en ganska mysig kväll med sötisen :) saknar hans röst though.. men ska prata med honom hela kvällen imorgon! :love:
Just nu sitter jag och tjatar på honom att komma över och ge mig massage och kollar på The House Bunny. Helt okej film haha

Men jag tror att jag ska gå och lägga mig snart, första lektionen börjar 8:15.. men efter det ska jag dra! :D kanske kommer tillbaka till skolan när vi har matte om det går fort :)
Goodnight!

2012-02-09
10:29:12

Show and Tell... 2
Blev klar med min engelska presentation för typ 10min sen "Show and Tell", gick ganska bra men jag var nära på att börja gråta eftersom jag pratade om en tjocktröja jag fick utav Min sötnos och hans lukt finns fortfarande kvar på den och den påminner mig mycket om honom eftersom han gnällde över att jag tog hanns kläder :P ska nog ta en annan tröja från honom när jag ska dit med familjen i sommar :)
"This sweater means a lot to me because a very special person gave it to me, my fiancé. *nära på att böla..* This maybe sounds weird but I actually slept with this sweater for 3 weeks after he left, because it was the only thing that still had his smell on it and it really reminds me of him. *bet mig själv för att inte gråta* I love it a lot cus it's black and blue, my favorite colours and I love it even more just because I got it from him. Now I wear it every night when it's cold! And I think my dog loves it nearly as much as me because he sleeps on it when I'm not wearing it."

Sitter på historian nu och "lyssnar" på när läraren pratar om Skotten i Ådalen, han pratar mest om hur töntiga bilder det finns när det är nått coolt som händer här i Sverige, hah! måste hålla med ..
Vill att den här föreläsningen (som nästan nyss började..) ska ta slut! vill göra klart powerpointen med Fatima och Ela så att vi slipper göra det under helgen eftersom jag måste hjälpa min morbror och sen så ska jag till Skärholmen och köpa en present åt min älskling till Alla hjärtans dag :) & nu hoppas jag att han inte läser det här höhö
Tycker bara att de är tråkigt att han inte kommer vara här med mig under alla hjärtans dag ;(


2012-02-09
09:28:14

Show and tell...
Blaaah! sitter på engelskan just nu och kollar på CNN.. booring :thumbdown:
Loggade aldrig in på datan igår när jag kom hem så det blev inget inlägg :blush: ,loggade in på xbox istället och testade MW2 igen höhö, de va så längesen jag spelade det så jag SÖG verkligen. ska kanske försöka igen idag när jag kommer hem :D slutar ju tidigare än valigt eftersom vi har "dansdag" på idrotten.. ska bli.. kul?

En sak jag började tänka på när en kvinna på bussen tog fram sin Marabou var reklamen dom visar på TV nu haha!


2012-02-08
13:15:23

PewDiePie
Hallo!
Jag har inte skrivit på ett tag eftersom det är mycket som har hänt.. och alla dessa läxor :o
Sitter på engelskan och kollar på PewDiePie!! :D

hahah han gör väldigt roliga videos! xD
Fick reda på att jag inte behöver gå på engelska lektionerna på måndagarna eftersom det bara är hjälptimme eller så blev jag bara lurad :( MEN om jag inte behöver gå så slutar jag 13.55 :D





Tyska... X_X



Onödig lektion...


Matte...






Historia...




NO ENGLISH! maybe..


Blir ledsen om läraren ljög ;(
Aja.. inget nytt som händer idag när jag kommer hem.. ska bara till gymmet med syster Sandra vid 17.00, har inte varit där på en vecka nu eftersom jag mår skit :o
Blir nog ett till inlägg senare idag :)

Så längesen jag hörde den här låten :o spelades i skolan idag.. höhö

2012-02-01
20:01:27

Good feeling..
Verkligen älskar den här låten! :thumbup:
Ligger på golvet och tittar på "2 and a half men" och försöker skriva klart min bokredovisning.. går inte så bra just nu :| får väll göra den i morgon då..
Har inte hänt så mycket idag och det kommer inte hända så mycket nu. Var i skolan till 13.50 och sen gick jag hem med Oliver.. Gud vad jag ville gå på konserten idag!!! Asking Alexandria i fryshuset! min kompis hade köpt en biljett till mig men sen så fick jag alla dessa "problem" med min mage så jag bestämde mig för att inte gå, vill egentligen gå men ja.. vill inte få värsta krampattackerna mitt under konserten :(

Ska nog gå och lägga mig tidigt idag så att jag orkar gå upp imorgon men först ska jag gå ut med hunden och sen fixa mina naglar igen :)