lovemakesyoublind

2012-04-27
10:19:02

Me likes

Jag har ingen aning varför men jag tycker att killar som röker är jävligt sexigt! Och då menar jag inte vanliga cigaretter... ;)

 

Ett helt onödigt inlägg men ja, jag hade ganska tråkigt :)

Har biologi nu och ska titta på någon film men läraren har ganska många problem med att få igång smartboarden.. Jag har även skit ont i magen på höger sida, vill gå till skolsyster eftersom jag är skit nära på att börja gråta, men vill ändå inte eftersom alla säger att det inte är något fel med mig.. VAFAN HAR JAG ONT FÖR DÅ!? Ska nog vänta tills biologin är slut och sen kanske gå till skolsyster eller kuratorn. Men inte ringa mamma, hon kommer bara säga "du har varit borta för mycket, du ska stanna kvar och jag skiter fullständigt i om du har ont!". Snäll mamma va..?

Skriver nog senare ikväll igen, eller om jag kommer på något mer intressant som bilden ovan :)


2012-04-27
08:58:00

This is the part of me.. nobody knew I could cook
Yes, som rubriken lyder, ingen vet att jag kan laga mat! Kan inte säga att jag är världsbäst på det eftersom jag inte kan koka ris (mamma fick göra det igår) men det blev jävligt gott!


Efter det så var det att prata med William hela kvällen och hans kompis :) Va inte så super trött efter vårat samtal eftersom jag var på bra humör! Låg och kollade på pewdiepie halva natten och spelade temple run, tillslut fattade jag inte att jag låg där och skrattade och att jag nästan hade väckt hela familjen!
Innan jag kom hem så hade jag varit med Fatima, vi "bröt" oss in i hennes lägenhet och åt nutella haha, grymt gott - var så länge sen jag åt det. Måste köpa en burk och dela med Sandra någon gång..
Men ja, jag hade väldigt trevligt igår och det var länge sen!! )

Imorse så var jag på gaska dåligt humör, vet inte varför, kanske bara är en sån dag. Jag hoppas det blir bättre efter några timmar i skolan, eller så går allt åt helvete.
Har samhälle just nu, ganska långtråkigt eftersom läraren bara pratar på om allt. Har ganska ont i huvudet också haha.. måste även komma igång mer med den nya designen och fonter. Tips?

2012-04-26
11:29:04

Känslan man får när..
Känslan man får när man behöver vis leg för energidricka medans kompisan inte behöver det... Alltså vafan!! Har aldrig behövt visa leg för att köpa energidricka i hela mitt liv, så ung ser jag inte ut!

Skoldagen började med nationella prov i svenska, uppsatsskrivning! wooh, va helt okej eftersom jag redan viste vad jag skulle skriva om så det bara flöt på :) Jag skrev minst 400 ord och vid 300 fick jag kramp i handen och den ville verkligen inte sammarbeta.. Efteråt så gick jag, Maja och Frida till centrum och köpte "mat" eftersom maten i skolan inte såg så god ut.
Just nu sitter jag och pratar med Maja och Fatima och jag har ingen aning om när kemi lektionen börjar..
Ska även försöka att fortsätta fixa min blogg, måste ändra fonten för "överskriften" eftersom det är inte alla som kan se den.. :/

2012-04-25
14:49:33

Nu har det börjat!
Började med att fixa min design för några timmar sedan, är inte klar ännu och kommer nog inte bli det på ett tag eftersom jag fortfarande har mycket plugg och vi har nationella prov varannan dag..
Håller på att testa olika fonter (textstilar), bakgrunder och massa annat för att kolla hur det blir, fick nästan panik när jag höll på under svenska lektionen eftersom jag f*ckade upp allting haha!

Slutade för några minuter sen så ska åka hem om några minuter eftersom mitt ben har somnat... FML!
Men ifall det ser konstigt ut på bloggen så är det jag som har förstört allt.. Så om det ser knäppt ut skriv gärna det i kommentaren TACK! :)

2012-04-25
09:45:11

Som en boll kommer jag tillbax till dig
Tjenis mikropenis!
Min natt va jävligt dålig.. Jag hade somnat med TVn på så pappa kom upp och stängde av den.. Han kunde inte ha varit tystare... alltså jag var så nära på att slänga väckarklockan på honom! HAN SPARKADE MINA XBOX HÖRLURAR + MIN KONTROLL I VÄGGEN NÄR LAMPAN VA PÅ! Hur blind kan man vara ???? Det tog ungefär en och en halvtimma för mig att somna om. Men är fortfarande väääldigt trött.

Jag kom hem väldigt tidigt igår eftersom vi inte hade någon svenska för att läraren skulle "vakta" någon klass. Skulle ha gått till gymmet med Sandra men hon var sjuk så jag pratade med William istället. Han var på väldigt dåligt humör!! Ville nästan inte prata med honom eftersom han var så kall mot mig, men han sa att han inte menade att vara taskig eller nått, att han bara var trött eftersom han hade gjort så mycket på jobbet. Men allt blev bättre sen när han hade fått lägga sig i sängen.

Dagen började med att smsa William innan han åkte till jobbet. Saknar verkligen att vakna upp bredvid honom :( sedan gick jag ner och gjorde the och kollade på någon film/något avsnitt med pappa om andra världskriget tror jag eller nått, det var något med krig iallafall. När pappa hade gått så var det bara att sätta på TV11 och kolla på Big Brother! Jag tycker att det är jävligt roligt ibland, brukar alltid sitta där i soffan och garva för mig själv - jag undrar vad folk skulle tro ifall de såg mig sitta där och skratta.. Under den tiden så var det bara att borsta tänderna, sminka sig och sätta på sig kläder.

Just nu sitter jag på biologin och har kollat mina "växter" - vi håller på att odla olika frön i olika koncentrationer (olika pH värden, gifter, växtnäring, you name it). Jag och en annan tjej i klassen, Sibel, valde att odla linfrön i växtnäring, vi fick 3 bägare - en med bara vatten, en koncentration med 1ml växtnäring i 500ml vatten och en 2ml växtnäring i 500ml vatten. Vi ska "studera" hur linfröna växer i de olika konsentrationerna och just nu fungerar bara vatten bäst!

Jag tycker att de är väldigt kul att observera olika saker, alltså om vad som har hänt efter en vecka eller nått, så jag hoppas på ett högt betyg! :P

Jag läste även att Justin Bieber kommer till Sverige! Är inte världens största fan, men jag gillar några låtar och tycker att han har en väldigt bra röst så jag förstår inte varför vissa människor hatar honom.. Jealousy maybe??

Jag skulle verkligen vilja gå på hans konsert men jag vet inte ifall jag kan eftersom det är så mycket skola nu..

 


2012-04-24
11:42:06

Nationella prov

Skrev klart läsförståelsen, svenska nationella, för några minuter sen.
Va helt okej och inte så superduper svårt men jag behövde tänka till på vissa av frågorna, som den sista.
Tyckte även att jag läste ganska snabbt fast jag har problem med det, större problem när jag måste läsa högt, vet inte hur man ska förklara men jag typ hoppar omkring i texten och kan fortsätta läsa på fel ställe och ja..

Jag har inte skrivit på ett tag nu eftersom jag verkligen är dålig på det, glömmer bort bloggen helt när jag kommer hem och tänker bara på William och skola. Nu har ju alla nationella proven kommit igång och vi har massor med andra prov och inlämningar.
Tänker även mycket på ny bloggdesign eftersom jag verkligen vill ändra några saker (så ifall någon skulle ha några bra tips eller mallar eller whatever, kontakta mig :) )

Det har inte hänt så super mycket sen sist, har haft nationella i Svenska där jag pratade om långdistansförhållanden och min relation med William, vi hade även Engelska bokredovisning där jag och min grupp pratade om boken "Go Ask Alice". Gillade inte boken så mycket eftersom den påminner mycket om en kompis som tog droger förut så jag blev ganska känslosam.
Har pratat mycket med älsklingen och vi har börjat prata om barn väldigt mycket, det är nog bara för att hans mamma jobbar med barn nu och han brukar hjälpa till när han kommer hem från jobbet. Jag vet att jag är för ung för att ha barn nu men det är bara något vi pratar om och jag har alltid velat ha en liten bebis!! Såg även världens sötaste bebis igår, hon hade brunt lockigt hår som var uppsatt i tofs och hon hade GLASÖGON! Så OTROLIGT GULLIG!! Vi har även pratat om olika favorit namn vi båda har och kom fram till ganska många.

Just nu sitter jag på Samhällslektionen och pratar om sociala frågor/identitet. Ganska tråkigt men vi slutar snart ändå, sen ska vi bara ha matte så det är en ganska "lugn" dag idag. Skulle egentligen gå till gymmet med Sandra idag men hon är sjuk....... Kul. Så det blir nog att prata och spela med bebisen :)


2012-04-20
08:39:06

Jag suger på att uppdatera!
Varje gång jag skriver att det blir ett inlägg lite senare så blir det aldrig det! Jag glömmer typ bort det totalt när jag kommer hem eftersom allt jag kan tänka på är att prata med William eller att plugga.
Det har inte hänt så mycket förutom att jag har fått byta idrottsgrupp till Tisdagar 9-10 :) Grymt skönt att sluta klockan ett på torsdagar!

Ska snart till tandläkaren för att hämta min bettskena, ska även prata om slipning och tandställning.


Skriver KANSKE ett inlägg när jag kommer tillbaka till skolan!

2012-04-17
12:32:02

Design design design

Ja.. som bilden säger så vill jag ha en ny design.. Lite svårt att fixa nu när lovet är slut och jag har massor med plugg. Ska nog försöka att fixa lite varje dag om jag har tid..

Idag så skulle jag egentligen ha haft idrottsprov på morgonen klockan 9, men eftersom min mentor sa att vi inte skulle göra provet så pluggade jag inte till det eftersom jag hade massor med annat att göra under lovet (andra läxor och skit). Försökte att plugga til provet igår men det gick verkligen inte, allt jag kunde tänka på var William och svenska nationella. Vi ska ha svenska nationella tal imorgon och jag är inte helt säker på hur jag ska prata om mitt "ämne", tänkte prata om långdistansförhållanden. Behöver bara en källa nu så tänkte kolla ifall det fanns någon statistik över hur många personer som är i ett långdistansförhållande. Ska nog gå bra om jag bara sätter mig ner och fixar det under håltimmen vi har idag, vi har ingen matte så vi har 2 timmars hål.. wooh

Ett till inlägg senare :)

2012-04-16
13:55:28

Problem med internet

Ja... Det har hänt mig ganska MÅNGA gånger och det är lika pinsamt varje gång... Trodde att jag skickade ett väldigt privat meddelande till fel person under lunchen idag haha snacka om mini heart attack!

Har inte bloggat under påsklovet eftersom jag har haft ganska många problem med mitt internet och jag ville inte använda internet från mobilen - det skulle ta hundra år att ladda en sida och allting.
Har inte gjort så mycket under lovet. Jag har mest varit hemma med Sandra och inte gjort någonting. Vi har spelat ganska mycket och jag har pratat med William :) Inte like mycket som förut eftersom han jobbar natt.. Gör mig ganska ledsen eftersom jag är van vid att prata varje dag med honom men nu går det inte eftersom han alltid är trött när han kommer hem - han har inte fixat sina sov tider eller vad man nu ska kalla det. Alltså han börjar jobba när jag vaknar och slutar när jag slutar skolan, men när han kommer hem vill han alltid gå och lägga sig medans jag fortfarande har minst 6 timmar kvar innan jag kan sova.
Jag har även försökt att göra några läxor och plugga till prov men det gick inte så bra.. Ska ha engelska bokredovisning idag och dom i min grupp sa att jag skulle skriva om miljön i boken och sånt. Jag hade verkligen kämpat med den eftersom jag verkligen suger på miljöbeskrivningar men lyckades tillslut. Sen så fick jag reda på (i lördags) att jag skulle prata om genren.. DAFUQ! Aja.. får göra så bra som möjligt idag under redovisningen..
Igår så var jag på trädgårdsmässan i Älvsjö med Jenny (morbrors färstmö) och Sandra. Vi hade skit kul där :P! Köpte tre olika blommor, the och någon rengörings sak till mamma :) Sandra fick köpa praliner till mig eftersom hon var skyldig mig pengar..


Efter trädgårdsmässan så åkte nästan hela familjen (utom mamma och Oliver) på bio och såg Battleship! En grymt bra och skön film om du gillar action och män i uniform ;)


Idag har det inte hänt så mycket. Har haft tyskalektion och matte, va helt okej eftersom Maja var med på båda! :) Just nu har jag historia, ska skriva om atombomberna över Nagasaki och Hiroshima, även skriva en hjälp lapp till redovisningen. Maja "klistrade" på två låtsastattueringar på mig idag också! Vill ha en när jag fyller 18 men William tycker inte att jag ska skaffa en...

(ignorera mina håriga armar höhö!)

2012-04-06
18:42:40

Cus I can sex your brain

 

Glömde totalt bort att logga in på datan när jag kom hem igår..
Vi gjorde inte så speciellt mycket i skolan igår, vi pratade mest om olika läxor/prov och gick igenom massor med saker. Vi hade även kemi förhör på kemiska bindningar. Gick ganska bra för mig - hade inte pluggat men kom ihåg det mesta från 9an :) och på idrotten gick vi bara igenom vårat "idrotts häfte" vi måste plugga på under lovet, alla ettor ska ha idrotts prov tisdagen efter lovet (17/4).

Efter skolan så skulle jag egentligen till BuP klockan 15.30 men det glömde jag bort och åkte till Salem med Maja, Fatima och Ela istället - det var när bussen från Tumba precis började åka som jag kom på att jag hade BuP.. skulle ha spelat in min reaktion haha "VÄÄNTA!! JAG HAR BUP!" Det slutade med att jag och Maja åkte hem till Fatima istället eftersom Sandra inte ville till BuP.. Vill inte sitta där och prata ensam eftersom den tiden var hennes och jag skulle bara med som stöd, igen..
Jag fick träffa Fatimas lilla syster, hon va suuuper gullig (i början) men sen blev hon skit kaxig!! HAHA kan fortfarande inte glömma:
Jag - Ska du inte komma och rita något?
Hon - RITA SJÄLV.
Och sen hur hon kommenterade Majas tandställning och började skratta åt henne. HAHA

Köpte även några saker till Williams present, ska skicka den i morgon eller nästa vecka på Tisdagen :) ska även på bio med Maja på tisdag!!

Kommer bli grymt kul!

Har inte gjort så mycket idag, har varit hos mormor och pratat lite med William. Han gick tyvärr och la sig för ca 45 min sen eftersom han jobbar natt nu... Betyder att han nästan har samma tider som mig - alltså han jobbar när jag är i skolan och kommer hem ungefär när jag kommer hem (lite tidigare) och sen går han och lägger sig när jag ska sova. Han måste bara lyckas att ändra på tiden, han började jobba idag så det kommer nog ta några dagar för honom. Vill också jobba istället för att gå i skolan för att vara ärlig... Är så jävla skoltrött! Vill bara hoppa av ibland och skita i det, men sen så pratar jag med William om det och då tar han alltid upp att jag behöver ta studenten för att kunna plugga vidare till sjuksköterska och han har ju rätt.. men ändå!!
Just nu sitter jag och lyssnar på låtar/covers som Neon Hitch sjunger, tycker att hon är helt okej - man skulle kunna säga att hon är en blandning av Adele och Jessie J men hon påminner lite om Amy Winehouse men även lite om Rihanna - visar rompan lika mycket. Sitter även och spelar Borderlands, försöker att få alla achievements så att jag kan komma ikapp älsklingen!!

"Ride no lie just get inside me
Like you better if you just ride me
Grind me, try me, watch me finish
I like you better if you get up in it
I might like you better if we slept together"


2012-04-04
17:51:37

...

Hade världens super braiga dag och den startade två dagar innan jag vaknade! Fick världens gulligaste meddelande på facebook från William!! :love:
Han la även upp en bild på mig på hans logg, älskar honom så mycket !!


Dagen började alltså superbra! Alla lektioner flöt på som dom skulle men de va ganska tröga. Vi gick igenom svenska nationella, vi ska få välja vad vi ska prata om i 4 minuter och årets tema är Relationer. Sedan skrev vi provet "A formal letter" på engelskan och jag tyckte det gick ganska bra för mig. Är inte världens bästa på att skriva formella brev på engelska eftersom jag lärde mig engelska från spelet World of Warcraft haha inte världens mest formellaste ord man använder där.
Det var när jag SKULLE ha utvecklingssamtal allt blev helt pruttigt. Ibland tycker jag att mamma är väldigt trög! Jag sa åt henne att möta mig vid den stora entren men hon fattade ingenting, hon ville att jag skulle beskriva vägen dit och det är lite svårt när jag inte vet hur jag ska beskriva. Anyways, när båda mamma och pappa va där och väntade med mig på läraren så tappar vi alla tålamodet. Han hade bara sagt en tid till mig och jag visste inte vart vi skulle vara så helt plötsligt var det mitt fel!
När vi kom hem så började hon prata om mina omdömen och stuff, frågade om de var rätt den här gången eftersom nästan alla lärare hade skrivit fel på mina förra året, och jag sa "De borde dom vara". Och så började det eviga tjatet om att det var min uppgift att ta reda på saker och veta ifall de var rätt eller fel. JAG ÄR INGEN JÄVLA LÄRARE OCH VILL INTE BLI DET!!! INTE MITT JOBB!

Så nu när mamam äntligen har slutat tjata om det så har jag fått huvudvärk (wohoo)  och jag ska snart till tandläkaren. Jag kommer inte att lämna den där stolen eller vad man ska kalla den förens hon skriver på att jag ska få tandställning. Har väntat i över 3 år nu och jag tänker inte gnälla om det längre. Jag vill ha min tandställning NU, inte när jag är 108 och har tappat alla mina tänder.


Glömde att skriva igår efteresom jag var helt "uppslukad" av min xbox. Pratade med älsklingen nästan hela kvällen. Vi spelade (eller ja HAN spelade medans jag laddade ner 2 timmar långa uppdateringar för skit spelet) Battlefield 3! Blev ganska grinig efter ett tag när jag bara kunde sitta där och prata när jag vill spela med honom, har inte gjort det på super länge eftersom jag har spelat Dragon age 2 ett tag och han gillar inte det spelet..

Köpte även en till sak till honom igår :)

OCH jag fick även mina efterlängtade linser!


Måste skicka Williams saker snart.. Kommer ju inte hinna fram till påsk annars.

2012-04-02
13:06:18

Dö..
Irriterad, trött, sur och arg! Är så nära att bara smälla till någon snart.. Inget fungerar idag.. ALLT är fel, har värsta oturen! och inte nog med det, min mobil vägrar fungera.. GREAT! alltså mitt skal är helt f*cked up fast jag var försiktig (när man ska öppna mobilen måste man trycka ner en knapp.. SÅ IDIOTISKT!) och att den vägrar fungera. Jag har inte gjort ett skit och jag har haft mobilen i knappt 4 månader, brukar ta minst 1- 2 år innan jag vill byta mobilen men jag vill fan byta nu. Tycker att HTC Sensation XL är grym och den är skitbra (när den väl fungerar) men när det här händer så suger den verkligen..

Vill verkligen gå hem men har bara en lektion kvar, historia. Inte för att jag lyssnar så mycket eftersom han ändå kommer att skicka den här eftr lektionen och det ända jag kan tänka på är min mobil. Behöver den eftersom lärarna SMSar oss ifall vi inte har lektioner och för att jag väntar på ett/flera samtal av en läkare..
Ska försöka med: innan jag åker och pratar med dom på Elgiganten så att jag slipper byta telefon. Ifall det fungerar ska jag be om ett nytt skal, om dom säger nej kommer jag att freaka. Är verkligen inte på humör!

Det hände inte så mycket i helgen förutom att jag PMSade. Min mensvärk är så otroligt sjuk, kan inte fatta att det kan göra så här ont. Kan inte vänta tills jag slutar få min mens!
Pratade med älsklingen och spelade lite, försökte också plugga till matte provet jag hade idag. Fick även veta att en av mina kompisar är gravid! Ska bli en liten flicka :)

Kanske blir ett inlägg senare ikväll efter besöket på Elgiganten! Bäst för dom att dom kan fixa det här utan att byta ut min mobil till en ny och jag VÄGRAR att betala 5500kr igen för att senare komma tillbaka och säga att de är fel på skit mobilen. (ja jag betalade så mycket för tegelstenen fast det var mellandags rea - höhö känner mig ganska blåst nu när den kostar mycket mindre nu meeen jag kunde inte vänta)