lovemakesyoublind

2012-03-30
12:59:04

Maja är bäst... eller?
CHAA! Som vanligt glömde jag att skriva på bloggen igår när jag kom hem.. förlåt :(
Igår så var Maja med mig på Kemin! Vi hade skit kul haha det var nog baraför att vi skulle bygga upp molekyler med konstiga runda saker :P

(om du klickar blir bilden större höhö!)

Innan jag gick hem så gick jag till mormor och morfar och hämtade sötnosen OLIVER :D
Senare så satt jag och väntade på att min William skulle  vakna :) Hade myskväll med honom och hans kompis.
Måste leta efter ett till spel som han vill ha, eftersom jag är en sån awesome flickvän! Haha nej men jag vill bara göra honom glad :)
Medans jag satt och spelade Dragon age 2 så satt dom och pratade om rave fester som vi har här i Europa. Vill inte att han ska gå utan mig efter som ja...... Behöver nog inte förklara... aaaanyway så var det en helt mysig kväll!!

Just nu sitter jag på Majas historia lektion, ska snart gå till kuraton för att prata. Innan lektionen startade så satt vi på golvet och kollade på PEWDIEPIE! och käkade chips.
Datan dör snart så ja, blir nog inte ett inlägg senare ikväll!

2012-03-29
09:27:24

OMG
Glömde bort att logga in på datan igår när jag kom hem efter skolan!! Och glömde totalt bort min och Williams dag!! Vi har varit tillsammans i 8 månader nu :) egentligen mer än ett år men ja.. vi gjorde slut förut så det räknas inte..

Tema dagen i skolan var ju som sagt kärlek. Vi fick skriva dikter och göra kort i biblioteket, sjunga karaoke (helt sjukt vad människor skrev i mikrofonen.. mina öron började nästan blöda fan :o i början var det skit kul eftersom de som var uppe och sjöng gjorde det till nått roligt och skämtade samtidigt som de sjöng - kan inte förklara haha - men när alla skulle göra det blev det bara tråkigt och jobbigt och de va då man bara ville gå och hänga sig eftersom de skar i öronen när de skrek). Två tjejer från klassen va också uppe på "scenen" och sjöng Adele's Someone like you. Måste erkänna att de lät jävligt bra!! :D

När jag kom hem så somnade jag nästan när jag satte mig i soffan. Jag va helt slut, kanske för att jag och Maja skrattade så mycket i skolan och så hade jag världens migrän.. Försökte att få bort den genom att ta en lång promenad med Oliver och som tur var började det regna precis när vi kom hem igen. Funkade inte så bra..
Senare så lagade jag mat med mamma :) korvstroganoff med ris, blev super gott! Det var nog bara för att jag hjälpte till ;)

Senare så pratade jag med William på xbox och spelade Dragon age 2 haha, tycker att spelet är grymt! Har redan spelat klart det en gång men ja.. jag är en achievement whore och måste slå Williams poäng så jag spelar om spelet igen :)

Skriver KANSKE... senare idag..

2012-03-28
09:22:45

Tema dag?
Ello.. Sitter på biologin och lyssnar på olika redovisningar om genetik. Jag ska inte redovisa idag eftersom vi inte blev klara med vår powerpoint och jaa.. komplicerat!! Kollar även runt på Kan Dee's , hon gör grymma smycken och tröjor/linnen!
Hände inte så mycket igår när jag kom hem. Jag och Sandra åkte till BuP och pratade sen åkte vi och hämtade våra pass med mamma och pappa. Antar att mamma ändrade sig.. Efter så satt jag och letade efter min GMO "uppsats" som skulle redovisas idag, men jag vill inte! Ska prata med biologi läraren om jag bara kan skicka in uppsatsen istället eftersom jag hatar att redovisa inför klassen. Vi får se hur det blir..

Det är även tema dag i skolan idag och vissa säger att det är Kärlekstema med poesi och stuff.. KUL när min älskling inte är här! :(
Blir kanske ett snabbt inlägg när jag kommer hem! (gillar hur jag säger det men oftast blir det inget :P)

2012-03-27
13:03:34

Finns två sidor

Har inte bloggat på några dagar nu eftersom det har hänt massor med grejor under helgen och igår..
Är trött på människor som ska klaga på andra när dom inte vet själva grunden. Läste runt på facebook och såg massor med inlägg om hur de inte förstår hur ungdomar kan vara så respeklösa mot deras föräldrar. Är man respektlös mot föräldrarna är det f*n nått som har hänt! Döm inte personer eller händelser du inte vet någonting om, du ska vara glad över att det inte är du som behöver vara "respektlös" mot dina föräldrar - alla har det inte lika bra som dig.
Det är många som tror de vet mycket om mig när det egentligen är min "falska" sida dom känner. Jag har alltså två personligheter tackvare det som har hänt i mitt liv. Jag kan inte visa mitt rätta jag till alla människor runt om mig eftersom jag är rädd för att bli sårad igen. Jag har försökt att vara stark och det funkar ibland, men ibland är det för svårt och då vill jag oftast bara stanna hemma och sitta i badkaret och gråta. (Kanske låter konstigt men jag känner mig trygg när jag sitter där). Citaten/påståendena "What doesn't kill you makes you stronger", "blixten slår aldrig ner på samma ställe" är inte helt sanna för vissa personer. Blixten kan slå ner på samma ställe om man har otur, det som inte dödar dig kan såra dig tills du mår så dåligt att du inte orkar längre.
Jag kan inte säga att jag har det lika svårt som vissa andra men jag har det betydligt mycket svårare än de personerna som tycker att ett gräl med mamma är svårt och börjar gnälla om det.

Det som hände i helgen var inte så super stort men jag mådde ändå dåligt utav det.
Min syster har bråkat med mina föräldrar ganska ofta det här året och det har känt som om det har varit tredje världskriget hos oss. Anyway.. Dom bråkade om någonting och ja det blev till värsta grälet. Det sluta med att Sandra ringde polisen. Det är inte första gången de har varit hos oss pga. familjebråk som går över styr. Under den tiden bråkade jag även med pojkvännen men det är en helt annan historia. Jag är trött på alla bråk, kan inte förklara men de gör så att jag mår jävligt dåligt.
Blev även jävligt sur på mamma igår - vi skulle åka och hämta våra pass eftersom vi skulle åka till Kanada i sommar. Hon ringde medans jag var och duschade och sa åt Sandra att säga till mig att vi behövde göra oss i ordning och vara klara när hon kom hem för vi var tvugna att skynda. Men såklart sa hon inget till mig så mamma blev ju super sur när hon kom hem eftersom jag inte var klar. Men när vi väl satt i bilen och hade hämtat pappa så kom mamma på att hon inte hade papprena med sig och då åkte vi hem istället. Sen började hon skylla allting på mig - att allt var mitt fel och jag äntligen fick som jag ville (alltså att jag typ aldrig hade velat åka till Kanada och att jag hade gjort det här med flit) och det var liksom jag som verkligen ville åka dit i sommar! Det gjorde så att jag verkligen blev arg på henne och började skrika på henne..
Det dåliga med mig är när jag verkligen blir arg (inte många som har sett mig arg) så är jag elak och slutar inte förens personen jag "bråkar" med låter mig vara i fred och att jag sedan får världens sämsta samvete efteråt. Jag önskar att jag inte sa några av sakerna till henne igår eftersom hon är min mamma. Men ändå känner jag att det är hon som borde säga förlåt. Jag har alltid känt att hon inte vill att jag ska vara lycklig och att hon gör allt för att förstöra för mig när jag verkligen är lycklig, som med att jag ville åka till Kanada för att vara med William.

Det här är bara det som har hänt under helgen och det får mig att må skit, det som har hänt under hela mitt liv gör så att jag mår ännu sämre.
Jag vill/orkar inte änns gå till skolan längre eftersom jag blev mobbad i grunskolan utav några killar och nu händer det igen. Trodde människorna som går på gymnasiet skulle vara lite mognare än de idioterna jag gick med i grundskolan men tydligen så ändrar idioter aldrig på sig. Har alltid blivit retad för mitt utseende och min vikt. Någonting jag har kämpat med länge nu och det stör mig när någon ska kommentera ens utseende när det inte är det viktigaste som finns här i världen. Jag vet att man ska skita i vad såna personer säger men det blir svårare och svårare när man får höra det varje dag och när man även har fått höra det ofta från ens familj.
Varje gång mitt självförtroende är på topp ska nån förstöra det.. Just nu mår jag så dåligt att jag knappast äter, alltså jag försöker att äta så lite som möjligt, men om jag äter normalt så får jag upp det två minuter efter (inte i skolan). Är trött på att alla ska försöka trycka ner en.

Vill inte prata med kuratorn om det eftersom hon bara kommer att ringa mamma om det och jag vill inte prata med henne om mina "problem" just nu eftersom Sandra är viktigare för henne och för att mamma ändå inte skulle förstå.


Kommer nog inte hända så mycket idag, ska till BuP klockan 3 med syster. Vi kommer nog bara prata om henne eftersom det är hon som behöver mest hjälp (enligt allihopa), jag blir ju självklart bortglömd - som alltid.
Men ska även försöka att hinna till gymet efteråt och träna i en och en halv timma och efter det ska jag påbörja min uppsats om GMO. Kommer inte hinna göra klart en presentation till imorgon. Ska även försöka att göra något kul som kan få mig att må bättre :)
De sakerna jag hatar är inte i ordning och det är inte allt :P men ja.. jag HATAR verkligen gamla tanter som tror att de kan göra hur som hellst bara för att de är gamla, sura och deras liv inte blev som dom hade tänkt sig. Nej men sucks to be you! Ta inte ut de över alla andra!
Tänkte mest på det som hände mig och Maja igår. Jag skulle titta hur mycket pengar jag hade på kontot eftersom jag tänkte köpa hårfärg och en sak till William så att jag kan skicka iväg hans present så tidigt som möjligt. Det var en man innan oss som tog tid på sig så vi stog bara bakom honom och väntade. Helt plötsligt kommer det ut en gammal tant från apoteket (självklart APOTEKET)  och ställer sig brevid oss. När mannen är klar så springer hon fram till bankomaten.. Jag och Maja blev skit sura och började mumla skit om henne och helt plötsligt säger hon "Jag var faktiskt här innan er". JA KANSKE NÄR DU GICK FÖRBI APOTEKET FÖR 30 MINUTER SEN!

Ska försöka att hänga med på matten nu, men det blir nog ett kortare inlägg senare idag haha.

Jag vet att jag kanske har världens stavfel och annat men jag orkade inte läsa igenom allt igen!

2012-03-23
16:08:43

Kartoffel
Vaknade klockan 3 idag utav att min hand typ "sov", gjorde så otroligt ont! Försökte med att slå handen mot något, kittla den, sitta på den, ha den under kallt & varmt vatten.. INGET FUNGERADE.. men tillslut försvann känslan och jag kunde somna om :D Vaknade sen vid klockan 6 och smsade William :) saknar att ha honom nära varje morgon.. men ska dit snart!En sak jag blev väldigt irriterad på imorse var min blomma.. liksom varför vill den inte ge mig lila vackra blommor?? Jag vattnar den varje vecka som man ska göra, har den i rätt skugga/solljus och jag pratar med den nästan varje morgon!

Vi gjorde inte så mycket i skolan idag, tyckte mest om biologi lektionen idag - jag och min grupp skulle skriva om GMO - genetiskt modifierad organism (vi skulle egentligen ha börjat på den uppgiften förra veckan men ja haha). De gick ganska bra, eller för mig gjorde det de, jag han skriva ganska mycket och jag hittade väldigt bra fakta, brukar inte gå att hitta det man letar efter så fort som jag gjorde så jag blev glad :)
Gick till morfar för att hämta Oliver efter tyska provet (hör- och läsförståelse), gick ganska bra men fattade nästan inget av läsförståelsen..

Just nu sitter jag i Sandras rum och tittar på när hon spelar World of Warcraft och lyssnar på när hon sjunger Avicii - Levels. Ska nog gå på långpromenad med Oliver snart, måste passa på nu när det är soligt ute!

(Jag vet om att min klocka på bloggen går en timma fel... men skiten vill inte fungera)


2012-03-22
20:52:27

Trött
Sitter på golvet och tittar runt på olika koder till bloggen. Är inte helt klar med designen men blev väldigt nöjd med det jag gjort hittills :) Tog ganska lång tid eftersom jag aldrig har designat så här mycket förut.
Det har inte hänt så mycket idag, har varit i skolan och hos mormor och morfar, pluggat lite och skrivit på några uppsatser - inte så super kul dag men ja helt okej enligt mig.

Pratade med mamma för några minuter sedan, jag vill sommarjobba i sommar men vet inte vilka veckor jag kan eftersom vi ska åka till Kanada (trodde biljetterna var bokade men tydligen inte...!!!) men mamma har inte fått sina semesterdagar ännu så det gör allting svårare.


Skulle helst vilja jobba på biblioteket här eftersom man inte behöver göra så superduper mycket plus att jag kan göra annat samtidigt - inte för att det skulle vara så mycket annat att göra men ja! :P Skulle behöva söka nu eftersom det inte finns många platser.. men annars skulle jag kunna tänka mig jobba inom omsorg, också helt okej. Annars får jag väll leta efter någon annan plats!

Tror att jag ska gå och lägga mig snart, har inte så stor lust att vara uppe just nu när killen gick och la sig bara för att jag var upptagen med annat.. :(
Kikade en snabbis på Kajsas blogg.. VAFAN! DE VA INTE JAG SOM SKET!! (svar på hennes inlägg om mig)

GODNATT! :love:

2012-03-21
11:36:27

Svenska
Sovmorgon! Började 11.10 idag eftersom vår biologi/kemi lärare inte är här! Super skönt att inte behöva stressa på morgonen baraför att hinna med bussen så att man kommer fram till skolan innan 8.
Just nu sitter jag på svenskan och ska skriva två referat, det första är om en text vi fick på samhällslektionen och den andra får jag välja själv. Ganska svårt när man måste sitta och bråka med internet också hela tiden..... Ena sekunden har man internet, andra så går det inte änns att skriva in lösenordet eller nått.. KUL! Håller även på att leta efter nya koder och tips som jag kan använda till att fixa min design - otroligt svårt när internet försvinner HELA tiden. Blir ju galen...

Det finns ju en felsöknings "knapp" när det inte fungerar.. MEN FELSÖKNINGS SKITEN FUNGERAR JU INTE!

Ska fortsätta med mitt referat så att jag hinner klart idag.. orkar inte ta hem läxor när jag måste plugga till annat som är viktigare. Kommer troligen att skriva något under lunchen eller engelskan senare idag :)

2012-03-20
22:20:53

Den sista dokusåpan
Hahah! Har inte gillar de tidiga avsnitten av Den sista dokusåpan men det här avsnittet var faktiskt awesome! Sitter och garvar med Sandra :P hoppas vi inte väcker mamma..


2012-03-20
13:08:24

1+2=??
Mattelektion är inte kul när man inte förstår allt matteläraren går igenom.. Jag förstår det mesta men inte när hon blandar ihop allt..

Får plugga in det när jag kommer hem och göra några tal så att jag förstår allt :|

Just nu sitter jag och "lyssnar" (på det mesta - det jag inte förstår) på läraren, läser Kajsas blogg ,gör några mattetal... och funderar på om jag ska äta min lunch :o


Ska börja lyssna och plugga lite mer nu! Kanske ett till inlägg senare :P

2012-03-20
11:50:21

Galen
Håller på att bli galen!! Har försökt att fixa min header och lägga till en bild på vänster sida (över min presentation) sen igår men det funkar inte!
Kunde fixa bilderna till headern utan att förstöra hela "grunden" men jag kan inte få den att passa.. aja får vara så där.. slänger ut datan om jag fortsätter - blir bara irriterad när det inte fungerar haha
Just nu har jag samhällskunskap, ekonomi. Vi ska skriva ett referat och en argumenterande text men jag gör något helt annat istället.. Håller på att leta efter koder så att jag kan fixa bloggen lite mer - tycker det är otroligt roligt att hålla på att fixa och så men blir irriterad när det inte vill fungera som jag vill att det ska göra.
Tror inte att det kommer hända så mycket idag, ska försöka skicka in min svenska bokredovisning när jag kommer hem och sen plugga till mitt samhällskunskaps omprov.. har ingen aning om vad jag ska plugga på eftersom han bara säger "De 10 frågorna! Inte de 50 instuderingsfrågorna." så ja.. måste nog fråga honom.

Igår så gjorde jag inte så mycket efter skolan. Gick till vårdcentralen med Maja, Fatima och Ela för att träffa mamma och Sandra - skulle ta sprutan mot livmoderhalscancer. Gjorde inte så ont när hon stack en, det kändes mycket mer efteråt och nu - dagen efter. Käns som att jag spänner min vänster arm hela tiden fast jag inte gör det och det gör skit ont!
Efter sprutan så loggade jag in på xbox höhö :) och spelade Dragon age 2 - kuligt spel om man gillar låååånga spel där man får bestämma mycket själv. Påminner mycket om World of Warcraft så det är kanske därför jag älskar Dragon age spelen och Fable. Pratade även med älsklingen och hans kompis Kevin. Pratade om hur nördig jag är som vill börja spela WoW igen.. Har inte spelat på 4 år ungefär så jag vill börja igen ett tag.

Lunch nu men blir nog ett kort inlägg senare idag eller snart!

2012-03-19
12:38:59

Wait what?
Omg.. Har inte bloggat på jätte länge! Beror mest på att jag inte har orkat och att jag har haft för mycket skola att tänka på - har ju varit hemma ganska mycket och det har varit många sjukhusbesök den här terminen. Men ska börja skärpa mig och ta tag i idrotten och byta grupp + dag eftersom alla läkare väljer torsdagar när jag har idrott... Sen ska jag bara skicka in en svenska bokredovisning och göra två prov, samhälle (fyfan!) och biologi.
Har hänt ganska mycket sen sist jag bloggade, tog en paus under lovet men det råkade bli lite längre än det. Var mycket med min syster Sandra och morbror under lovet eftersom han inte ville spendera sin lediga tid ensam så vi gick dit varje dag efter lunchen :)

Tittade nyss när jag skulle börja blogga.. för två veckor sen ungefär.. Kan skriva lite om vad jag har gjort under dom veckorna :P

5 mars
: Jag va på vårdcentralen med mormor för att prata med någon tant om vart jag har ont och så, tyckte att hon verkligen inte brydde sig om hur jag mår eftersom jag nästan grät framför henne och det tyckte hon visade att det inte är något fel på mig. Så hhon gav mig Anti depressiva piller som tydligen skulle hjälpa tarmarna men det hon inte pratade om va att man skulle mä ännu sämre ifall man var/har varit deperimerad (som jag var/har varit ganska länge nu!) Jag skulle även ta blodprov, det tyckte mormor var super kul eftersom hon vet hur rädd jag är för nålar haha. Hade samma sjuksköterska som sist.. Jag spände mig så mycket så att det inte kom något blod (eftersom hon stack mig mitt på ett blåmärke hon hade skapat en vecka innan) och för att hon stack mig i muskeln, så hon började "gräva" runt med nålen i min arm efter en blodådra men hon failade totalt och jag svimmade. Fun fun :D
6-7 mars: Hände inte så mycket förutom mitt stora "bråk" med min älskling.. HATAR verkligen att bråka med honom, känner mig så hjälplös eftersom han bor i Kanada och jag här i Sverige.. Kan inte förklara allting för honom - om hur jag mår och allting genom ett sms, vill visa i person eftersom det är så mycket lättare att visa hur mycket personen verkligen betyder för en än i ett jävla sms.. Som tur var fick han mitt paket dagen efter, han mådde ännu sämre efter han hade läst mitt kort jag hade skrivit på - han tyckte att han verkligen behandlade mig som skit medans jag är snäll och kärleksfull.. Men efter att han hade fått läsa om hur jag verkligen känner för honom så blev allt bra igen :)

8 mars: Blev ett besök hos vårdcentralen igen. Kissade blod men läkarna hittade inget fel.. WTF! Alltså jag verkligen älskar inkompetenta självutbildade läkare.. Det är alltså inget fel med mig när jag kissar BLOD. Är iallafall inte gluten intolerant som mamma trodde att jag var men jag har "laktos intolerant" i mina gener, alltså mina barn kommer bli laktos intoleranta. Skulle egentligen ha hänt mig i vuxen ålder men genen var ganska stark.. KUL!
9 mars: Jag träffade skolläkaren eftersom de ville skriva ihop allting/samla ihop alla mina sjukhus och vårdcentral besök i en hel mapp eller hur man ska förklara. Så jag var tvungen att berätta allt från början. Hon lovade iallafall att dom skulle göra så mycket som möjligt för att jag skulle sluta ha ont. Bullshit..
14 mars: Fixade äntligen nya pass med familjen! Tror även att mamam och pappa har köpt flygbiljetterna till KANADA också!! :D blev superduper glad!!

Men ja.. som alltid när jag har braiga dagar så är det nått som förstör allt.. Fick ett samtal av en läkare som sa att de va 99,9% säkra på att jag har livmoderhals cancer. Liksom VAFAN! Skulle ju till ungdomsmottagningen dagen efter och prata med deras läkare......
15 mars: Hade inga lektioner förutom en! :D lyx dag! Skulle till ungdomsmottagningen klockan 2 för att prata med läkaren där så jag och Maja tog bussen liiiite för tidigt.. Vi var tvugna att vänta där i ungefär 1 och en halv timma. När det bara var en kvart kvar att vänta så ringer dom och säger att läkaren är sjuk...!! Kunde do minte ringa LITE tidigare än en kvart innan! SÅ DÅLIG STIL! Jag och Maja drog till skärholmen istället och kollade runt :) Blev en ganska bra dag ändå. Köpte 2 spel (fick ett gratis), va på dejt med Maja - vi käkade, skrattade åt olika saker på Hobbex... Jag stog och kollade på nått konstigt i en korg (läste aldrig var det var) så kommer ena killen som jobbar där och garvar åt mig när jag skriker "vad äckligt!" hahah Willy Warmer... Aja.. skön dag :)
16 mars: Fick typ super ont i skolan så att jag började gråta.. Gick till skolsyster eftersom hon hade sagt åt mig att gå till henne ifall jag mådde så dåligt. Hon sa att jag skulle ta en alvedon och om det inte hjälpte så skulle jag åka till Karolinska i Huddinge till Gyn akuten. Så efter lunchen åkte jag och Maja till akuten och satt där i några timmar. Va ganska obekvämt men rocken jag fick ha på mig va ganska skön haha :P skulle lätt kunna ta hem den och sova i den. :)

Tog en halv dag att skriva det här inlägget... eller ja två lektioner men nu är jag klar! Ganska långt inlägg men skit samma!